Vi skapar atmosfär så att man vill stanna ett tag

Terrassvärme för alla utomhusmiljöer

Stellar

Säker uppvärmning

Privatpersoner

Hemmabruk skiljer sig från kommersiellt bruk då du förmodligen enbart har ett enda utrymme, ett bord eller en uteplats att värma upp. 


Horizon infravärmare värmer ett bord för 6-10 personer. Beroende på placering. För bästa komfort föreslår vi två värmare för dig och dina gäster för maximal komfort. Horizon infravärmare finns i två effektalternativ: 1500W och 2000W. 


Vår fjärrstyrenhet PC30AL är kompatibel med båda effektalternativen 1500W och 2000W och gör det möjligt att fjärrstyra/stänga och kontrollera värmeeffekten 100% -75% - 50%. Horizon värmare kan anslutas till el centralen eller till uttaget. För sockelanslutning tillhandahåller vi en H5M kraftig 5m nätkabel. 

Företag, offentliga miljöer

Vi hjälper och installerar våra värmare för företag och offentliga miljöer.
Välkommen med din förfrågan. Vi ger dig vägledning och föreslår rätt produkt för just din verksamhets behov.

Stellar

Väderbeständig

Horizon är rostfri och vattentät och monteras utomhus och är dessutom el-säker , våra konkurrenters produkter monteras vanligtvis under skydd som under ett tält eller ett parasoll. 

Horizon XL - oslagbar värme

Stellar

Ny Horizon XL - dubbel enhet med effektalternativ på 3000W och 4000W med oslagbar värmeeffekt och täckning på upp till 40m² - värmeeffektivitet på en helt ny nivå!

Enkelriktad - täckt 

Stellar

1 st terrassvärmare

Multiriktad - öppen

Stellar

2 st terrassvärmare

För ditt hem

Stellar

Ge din familj och vänner ett varmt mottagande.

Beställ din utomhusvärmare

För din verksamhet

Stellar

Hälsa dina gäster varmt välkomna.

Beställ din utomhusvärmare
Stellar

Horizon - utomhusvärmare

Horizon infravärmare är uppbyggd med ett mål - att ge högsta värmeeffekten till den lägsta energiförbrukningen. Utrustad med skräddarsydd Toshiba Shortwave infraröd lampa och med en speciallegering i reflektorplåten, rostfritt stålhölje och värmebeständig anslutningskabel. Horizon värmer omedelbart, täcker största området och förbrukar mindre energi jämfört med våra konkurrenter. Det kan helt enkelt inte bli bättre!

Stellar

Design och material

Horizon är uppbyggd med en paraboliska form och är utformad för att täcka större område. Sidreflektorerna är placerade med 120° vinkel vilket medför att även sidorna reflekterar värme. Resultatet blir en jämn och stabil temperatur vilket upplevs som behagligt.

Stellar

Fullkomligt korrosionsbeständighet

Utomhusmiljöer i vår del av världen ställer höga krav på uppvärmning. Vi lever i ett klimat med konstanta temperatursvängningar och andra väderförhållanden såsom regn och snö, marina miljöer med saltinnehåll och hårda vindar. Horizon är tillverkad i rostfritt stål 304 med pulverlackering och varje mutter och bult i Horizon är korrosionsbeständig. Och vår produkt är dessutom skyddad med en IP-klass 66 vilket vi är ensamma om på marknaden. Det innebär problemfri drift år ut och år in.

Stellar

Högsta värmeutsläpp

Med vår unika design och utformning ger Horizon högsta tänkbara direktverkad värme och täcker större områden än någon annan värmare på marknaden.

Kontroll & Funktion
Stellar

Enkel installation

Med skräddarsydda fästen är installationen väldigt enkel. Fästen för väggmontering medföljer till varje infravärmare.

Installation

Skön och jämn värme

Flyttbar värmare på stativ

Stellar

Vår värmare på stativ är perfekt för utomhusområden där det inte finns någon möjlighet att montera en värmare på byggnad eller annan struktur. Ett bastant stativ som kan ställas in i lämplig höjd för korrekt värmeavledning. Dessutom enkel att flyttas. 

Sektioner för enkel montering

Stellar

Stativet är enkelt att montera och du har möjlighet att montera både en eller två värmare på ett stativ. Tillverkad i galvaniserat stål och pulverlackerat för att matcha kulören på våra utomhusvärmare. Effektivt och snyggt!

Beställ ditt stativ idag